Trainers van Den Haag

Maak kennis met onze trainers

Hardlopen Leusden werkt met gecertificeerde trainers die goed bekend zijn met de omgeving en je de leukste plekjes en routes laat ontdekken. Zij hebben allen als doel jou goed te begeleiden en plezier te geven in Nederland.

Eline Spits |Ivo Spits | Maurik | Sjaak Hoogstraaten | Zoë Tromp |


Sjaak Hoogstraaten

Sinds mijn jeugd ben ik al een fanatieke hardloper. Van een aantal jaar op het hoogste Nederlandse niveau trainen en wedstrijden lopen heb ik ontzettend veel geleerd. Ik vind het nog steeds fantastisch om hard te lopen en ik deel mijn passie graag! Mensen begeleiden bij hun eerste stappen in hun hardloopleven of voorbereiden op een eerste marathon vind leuk en uitdagend. Ik help mensen ook graag om het overkoepelende doel van je gezonder en fitter te voelen te bereiken.’

Zoe

Zoë Tromp

Sport heeft mijn hele leven centraal gestaan. Met de luier nog aan zat ik al op turnen. Ik heb mijn gedurende mijn leven veel verschillende sporten beoefend. Vanaf mijn 7de zit ik al op atletiek en op mijn 12e heb ik ervoor gekozen om mij hier volledig op te storten. Ik heb mij meerdere malen gekwalificeerd voor het NJK atletiek en hier ben ik meerdere malen op het podium geëindigd. In al deze jaren fanatiek atletiek heb ik van veel verschillende trainers training gekregen en daardoor veel ervaring op gedaan. Met veel plezier heb ik lange tijd de pupillen op mijn atletiekvereniging in Den Haag training gegeven. Sport heeft mij laten ervaren wat echt doorzetten is en dit heb ik goed kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Verder zorgt hardlopen ervoor dat je even het hoofd leeg kan krijgen. Het is goed voor zowel lichaam als geest. Tegenwoordig loop ik voor mijn plezier graag door de duinen en over het strand. Daarnaast zwem ik en doe ik aan fitness. Ik vind het leuk om mensen te helpen fitter te worden en zich daarbij ook lekkerder te voelen! Daarnaast moet hardlopen bij mij gepaard gaan met plezier! Tot snel!”

Groetjes,

Zoë

Ivo Spits

Mijn naam is Ivo Spits. Ik ben student en een fanatiek sporter. Ik beoefen al vanaf kleins af aan atletiek, een sport waar hardlopen een rode draad is in de sport. Ik deed vooral de korte sprint.
Daarnaast gaf ik 5 jaar training aan de jeugd, het leukste wat ik tijdens de trainingen en de wedstrijden meemaakte, is dat ik progressie zag en dat gaf mij zo’n goed gevoel.
Ik vind het mooi dat je door doorzetten, motivatie en wat tips van een trainer jezelf kunt verbeteren en trots op jezelf kan zijn. En dat je natuurlijk door wilt gaan om stappen te maken, ook al zijn het kleine stappen, het is voor“uitgang en dat is altijd goed.

Eline Spits

Mijn naam is Eline Spits en woon al mijn hele leven in Den Haag. Vanaf mijn 7 e levensjaar beoefen ik al atletiek en dit doe ik, zo af en toe, nog steeds met veel plezier. Inmiddels, 15 jaar later, heb ik mogen meedoen met verschillende Nederlandse kampioenschappen en heb ik 6 jaar training gegeven aan de jeugd. Waarbij ik er nog steeds van overtuigd ben dat plezier altijd voorop moet staan, omdat daarmee sporten leuk blijft en je de meeste progressie boekt. Ik motiveer graag anderen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mooi om te zien als atleten hun doelen bereiken. Waarvan ze wellicht eerder dachten dat het niet
zou lukken. Niet alleen voor mij als trainer, maar het is nog veel waardevoller voor de atleet zelf. Vroeger deed ik vooral sprinten, waarbij je korte afstanden aflegt, maar sinds een aantal jaar ben ik de lange afstanden ook steeds meer gaan waarderen. Niets zo heerlijk als even je hardloopschoenen aantrekken en een rondje rennen door de mooie natuur, die Den Haag te bieden heeft. De kunst van de eenvoud zullen we maar zeggen.
Ren je binnenkort een rondje mee?

Mourik

Maurik

Hey ik ben Maurik,
Leuk dat je bij mij in de groep komt! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben momenteel student in Leiden. Daar doe ik de studie Fysiotherapie, ik ben dus veel bezig met het menselijk lichaam. Zelf sport ik ook veel, ik train bij Haag atletiek en ik geef de hardlooptraining in Den Haag. Mijn beste onderdelen zijn de 400m en de 400m horde, hiervoor ben ik zelf veel aan het trainen (ook in slecht weer 😉 ). Op de club geef ik daarbij nog training aan de jeugd.

Training geven doe ik met veel plezier en ik hoop dat ik je kan inspireren en begeleiden om met plezier en blessure vrij te hardlopen.