fbpx

Trainers van Den Haag

Maak kennis met onze trainers

Hardlopen Leusden werkt met gecertificeerde trainers die goed bekend zijn met de omgeving en je de leukste plekjes en routes laat ontdekken. Zij hebben allen als doel jou goed te begeleiden en plezier te geven in Nederland.

Eline Spits |Ivo Spits | MaurikPatou |


Ivo Spits

Mijn naam is Ivo Spits. Ik ben student en een fanatiek sporter. Ik beoefen al vanaf kleins af aan atletiek, een sport waar hardlopen een rode draad is in de sport. Ik deed vooral de korte sprint.
Daarnaast gaf ik 5 jaar training aan de jeugd, het leukste wat ik tijdens de trainingen en de wedstrijden meemaakte, is dat ik progressie zag en dat gaf mij zo’n goed gevoel.
Ik vind het mooi dat je door doorzetten, motivatie en wat tips van een trainer jezelf kunt verbeteren en trots op jezelf kan zijn. En dat je natuurlijk door wilt gaan om stappen te maken, ook al zijn het kleine stappen, het is voor“uitgang en dat is altijd goed.

Eline Spits

Mijn naam is Eline Spits en woon al mijn hele leven in Den Haag. Vanaf mijn 7 e levensjaar beoefen ik al atletiek en dit doe ik, zo af en toe, nog steeds met veel plezier. Inmiddels, 15 jaar later, heb ik mogen meedoen met verschillende Nederlandse kampioenschappen en heb ik 6 jaar training gegeven aan de jeugd. Waarbij ik er nog steeds van overtuigd ben dat plezier altijd voorop moet staan, omdat daarmee sporten leuk blijft en je de meeste progressie boekt. Ik motiveer graag anderen om het beste uit zichzelf te halen. Het is mooi om te zien als atleten hun doelen bereiken. Waarvan ze wellicht eerder dachten dat het niet
zou lukken. Niet alleen voor mij als trainer, maar het is nog veel waardevoller voor de atleet zelf. Vroeger deed ik vooral sprinten, waarbij je korte afstanden aflegt, maar sinds een aantal jaar ben ik de lange afstanden ook steeds meer gaan waarderen. Niets zo heerlijk als even je hardloopschoenen aantrekken en een rondje rennen door de mooie natuur, die Den Haag te bieden heeft. De kunst van de eenvoud zullen we maar zeggen.
Ren je binnenkort een rondje mee?

Mourik

Maurik

Hey ik ben Maurik,
Leuk dat je bij mij in de groep komt! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben momenteel student in Leiden. Daar doe ik de studie Fysiotherapie, ik ben dus veel bezig met het menselijk lichaam. Zelf sport ik ook veel, ik train bij Haag atletiek en ik geef de hardlooptraining in Den Haag. Mijn beste onderdelen zijn de 400m en de 400m horde, hiervoor ben ik zelf veel aan het trainen (ook in slecht weer 😉 ). Op de club geef ik daarbij nog training aan de jeugd.

Training geven doe ik met veel plezier en ik hoop dat ik je kan inspireren en begeleiden om met plezier en blessure vrij te hardlopen.

PATOU

Ik ben een enthousiaste sportieveling die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Naast dat ik bewegingswetenschappen studeer, hou ik ervan om in mijn vrije tijd lekker op pad te gaan in de natuur. Vroeger deed ik dit in Den Haag; veel op het strand en op de atletiekbaan te vinden. Tijdens de periode op Haag Atletiek heb een goede basis gelegd en veel 400 en 1500 meter wedstrijdjes gelopen. Nu ik in Amsterdam woon was hardlopen de beste manier om de stad te leren kennen! De afstanden werden steeds langer en grenzen werden verlegd. Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst een marathon, een duatlon en een aantal trailruns gelopen, en dit waren zeker niet de laatste!

Hardlopen kan altijd en overal, geeft rust, houdt je fit en is met een groepje ook nog eens erg gezellig. Of je nu grote doelen hebt of gewoon lekker wilt hollen, mijn doel is bereikt zodra je – net als ik – van hardlopen begint te houden en met een voldaan en gelukkig gevoel thuis komt na elke training.